Ázsiai paraziták. Horogféreg (Ancylostoma duodenale)


A kannabisz egy ősi népi gyógyír a paraziták ellen A kannabisz egy ősi népi gyógyír a paraziták ellen A parazitákkal való fertőzöttség sajnos nagyon sok embert érint világszerte.

az ember számára féregtabletták a legjobbak kerekférgek petesejtjei

Sokan nem is tudnak róla, hogy olyan betegségek hátterében, amelyeknek nem deríthető fel a pontos oka, valamilyen parazita fertőzés áll. Ázsiai paraziták sajnos gyakoribb, mint gondolnánk.

Paraziták, fonalférgek

Nagyon sokféle parazita kerülhet a szervezetünkbe akár szájon át, vagy bőrön keresztül is. A paraziták nemcsak férgek lehetnek, hanem mikroszkopikus méretű amőbák is. Rendkívül sok ázsiai paraziták tudnak okozni, és számos egészségügyi probléma forrásai lehetnek.

Vajna Tamás A növekvő átlaghőmérséklet és az egyenetlen csapadékeloszlás szó szerint a szúnyogok malmára hajtja a vizet.

A kannabisz parazita ellenes hatása már évezredek óta ismert az ősi kultúrák körében. Az afrikai törzsektől kezdve egészen az ázsiai kultúrákig, előszeretettel alkalmazták a kannabiszt az emberek és a haszonállatok paraziták elleni védelmére.

Navigációs menü

Ezt számos történelmi szöveg alátámasztja. Többek között az ayurvédikus gyógyászattal kapcsolatos írások is említést tesznek róla.

Az ősi Kínában a magját és a levelét is használták parazitaellenes hatása miatt. Ezen tulajdonsága Európában sem volt ismeretlen.

Ijesztő gyorsasággal terjed a gyógyszerekre rezisztens malária Origo

Napjainkban is végeznek kutatásokat a kannabisz ázsiai paraziták ellenes hatásával kapcsolatban. A kannabisz többféle parazitával kapcsolatban is hatékonyságot mutatott.

Vektorveszély

De hogyan fejti ki a kannabisz a hatását az élősködők ellen? A kannabiszban levő vegyületek képesek megakadályozni a parazitákat a szaporodásban és a túlélésben.

Bélféregből több is van, néhány fajtájuk képes még a véráramba is bejutni.

Közel 2 milliárd embert érint a parazita fertőzöttség világszerte, azonban kijelenthető, hogy a fejletlenebb társadalmakban nagyon számban fordul elő.

A ázsiai paraziták parazita ellenes ázsiai paraziták vizsgáló kutatások az Aka embereket vizsgálták, akik a Kongó fennsík pigmeus csoportjához ázsiai paraziták.

ázsiai paraziták Meg lehet inni tablettákat férgek számára megfázáshoz

Ez egy nagyon ősi törzs, amely még mindig gyűjtögető életmódot folytat. Az eredmények azt ázsiai paraziták, hogy a kannabiszt rendszeresen fogyasztóknál sokkal kisebb volt a parazita fertőzöttség mértéke, mint a kannabiszt nem fogyasztóknál. Összegezve, a kannabisz kivonat hatékony lehet a parazita fertőzöttség megelőzésében, illetve az élősködők elleni küzdelemben.

ázsiai paraziták milyen méretű férgek vannak, mint egy ember

Több parazita típussal kapcsolatban is végeztek kutatásokat és a kender hatóanyagai hatékonynak bizonyultak. A kannabisz a parazitaellenes hatásán kívül számos más jótékony tulajdonsággal is rendelkezik.

Nincsen olyan része a szervezetünknek, amire ne fejtené ki áldásos hatását. Kapcsolódó termékek.