Társasház takarítás

A rendszeres társasház takarítás egyike leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásainknak (az irodatakarítás mellett). Precíz és költséghatékony megoldás a közös területek tisztán tartására, az alapvető higiénia biztosítására.

A társasház közös használatú részei gyakran válnak elhanyagolttá, hiszen senki sem érzi magáénak őket. Mégis fontos, hogy rendszeres és gondos legyen a takarítás ezeken a területeken is, hiszen a társasház lakóihoz érkező vendégek ezekkel találkoznak először, és köztudott, hogy az első benyomás a legfontosabb.

Arról nem is beszélve, hogy mindenki szívesebben tér haza, ha tudja, hogy otthon tiszta környezet várja. Ezért társasház takarítás alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk az alaposságra.

Professzionális szolgáltatást nyújtunk, aminek sarokköve a szakértelem és az odafigyelés. Társasház takarítás során minőségi tisztítószereket alkalmazunk, amelyek a nagy igénybevételnek kitett területeken gyakran előforduló szennyeződéseket is eltávolítják. Szükség és igény esetén professzionális takarítógépeket is használunk a társasház takarításakor. Nem érjük be félmunkával, a társasház takarítás nálunk teljes körű, kérheti tőlünk a garázstakarítás elvégzését is. Az összetett feladatok elvégzését is kedvező ár mellett vállaljuk.

Természetesen a társasház takarítás mellett önkormányzatok, oktatási intézmények, vendéglátóipari egységek, stb. takarítását is vállaljuk. 

Társasház takarítás keretében vállaljuk

  • lépcsőház takarítás
  • ablaktisztítás gőzborotvával
  • épület külső takarítása
  • műszaki karbantartás
  • hó eltakarítás
  • kertgondozás
  • garázstakarítás

Társasházakban otthon vagyunk

Munkaterületünk nagy részét Budapesten belül főleg a budai kerületek teszik ki. Vállaljuk társasházak, lakóparkok napi, heti takarítását, illetve nagytakarítását. Szemetes kukák ki és behozatalukat biztosítjuk, illetve fertőtlenítjük az ürítési napokon.

Takarítjuk az utcát, udvart, és kicseréljük a kiégett izzókat. Ha rendelkezik kerttel a ház, megrendelés esetén annak rendben tartását (fűnyírás, bokrok metszése, avar összeszedése), illetve télen a járdák síkosság mentesítését végezzük.

Minden lakó, akkor érzi otthonosan magát lakhelyén, ha a társasház minden pontja a rend és tisztaság érzését kelti és mutatja. Ennek egyik első eleme a napi lépcsőház takarítás. A társasház épületébe belépve, ha a lépcsőházban már rend, tisztaság és jó illatok várják a lakókat, sokkal szívesebben térnek haza és érzik, hogy a társasházi költségek megfelelő módon vannak felhasználva. A társasház egyéb pontjait, közös területeit, ablakfelületeit is rendszeresen tisztán tartjuk az igényeknek megfelelően. Társasház takarítási szolgáltatásunkkal így a ház minden lakójának elégedettségét kivívhatja és elérheti. A társasházi közösség egy környezetbarátmódon kitakarított társasházban sokkal erősebb és barátibb lesz, mert a tisztaság, a környezettudatosság segíti a jobb közérzetet.

Takarításról.

A takarítás során korszerű eszközöket és tisztítószereket használunk, melyet minden esetben a terület sajátosságaihoz igazítunk, így a munkavégzés költséghatékony. A takarítás során felhasznált tisztítószerek az előírásoknak megfelelően, biztonsági adatlappal rendelkeznek. Nagyobb méretű aulák, folyosók rendben tartásához két vödrös takarító kocsit biztosítunk a helyszínre, melynek használatát a személyzet ismeri. 

Az általunk használt tisztítószerek, 90% biológiailag lebomlik, ezért kíméli a környezetet és mégis jó illatúak. A rongyokat ellenőrizhetően, szín alapján használjuk, így elkerülhető a keresztfertőzés forrása. A piros rongy a szemetes edény, sárga rongy a kukatároló többi része, kék rongy a társasház lépcsőházának felszereléseire. A koszos jó állapotú rongyokat színük szerint válogatva mosodában mossuk. Üzletpolitikánk a legjobb ár-érték arány megteremtése, a  színvonalas munkavégzés kialakítása, a Megbízóval történő folyamatos kapcsolattartás. Minden egyes társasház egy új kihívás. Kihívás a lakóközösség bizalmának elnyerése, hiszen nem ismerik a munkánkat, ki kell érdemelni a munkánk iránt a bizalmat, a tisztaság megtartásával vagy a tisztaság kialakításával.

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítót keres?

Nincs ideje, kedve vagy lehetősége takarítani?
Keressen minket, mi levesszük ezt a terhet a válláról!
Hívjon minket bizalommal, nem fog csalódni!

+36 (20) 611 8463
Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Vízszerelő Mester

Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!