Rólunk

Régóta a szakmában vagyunk, régóta foglalkozunk klímaszereléssel. Minden munkatársunk a szakma egyik legjobbja, ezért is dolgozik nálunk. Megbízható, tisztességes, és profi csapat vagyunk, akik tökéletesen elvégzik a rájuk bízott feladatot.

Célunk, hogy olyan szolgáltatást tudjunk biztosítani minden ügyfelünk részére, amellyel kivívhatjuk az „ország legjobb klíma szerelői” elismerést. Több évtizede vagyunk a pályán, így pontosan tudjuk, hogy mik az igények, és hogyan kell jól klímát szerelni. Bártan kimerjük jelenteni, hogy szolgáltatásainkba még sosem csalódott egy ügyfél sem.

Cégünk szerelőit folyamatosan képezzük, hogy tisztában legyenek az aktuális trendekkel, és technológiákkal, amelyek a klímákhoz kapcsolódik. Így tudunk mindig frissek, és naprakészek lenni minden ügyfelünk számára, nálunk nem fordul elő olyan, hogy nem tudjuk, hogy kell egy új készülékhez hozzá nyúlni.

Nekünk fontos a minőség, ezért mindig úgy dolgozunk, hogy a munkánk minősége megkérdőjelezhetetlen legyen. Minden kedves ügyfelünket ha megkérdezünk, hogy miért érte meg minket választani, mindig kiemelik a hozzáállásunkat. Mi nem csak elakarjuk végezni a munkát, hanem kiakarjuk elégíteni minden ügyfelünk igényét, ezért minden kérdésre válaszolunk, bármikor felhívhat minket, és bármit megkérdezhet. Mi mindig segítünk ügyfeleinknek.

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítót keres?

Nincs ideje, kedve vagy lehetősége takarítani?
Keressen minket, mi levesszük ezt a terhet a válláról!
Hívjon minket bizalommal, nem fog csalódni!

+36 (20) 611 8463