Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Árajánlatainkat a lehető leggyorsabban megpróbáljuk elkészíteni, kérjük adjon meg hozzá minden szükséges adatot. Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha úgy érzi, hogy megérett az idő egy klímavásárlásra, vagy úgy érzi, hogy nem működik már megfelelően a klímája, akkor keressen fel minket, hogy segíthessünk Önnek. Próbálunk mindenkinek a leghamarabb válaszolni lehetőségeink szerint.

Ha szeretne rólunk minél többet megtudni, akkor olvassa el a rólunk szóló cikket. Itt minden szükséges információt leírtunk, és megfogalmaztuk, hogy mi a cégünk célja, milyen a munkához való hozzáállásunk. Ha klímája elromlott, vagy úgy érzi, hogy már nem működik megfelelően, akkor mindenképp írjon nekünk, vagy hívjon fel minket. A sürgős eseteket mindig előre vesszük, így ha meghibásodott a készülék, és nem működik, akkor a telefonhívást követően a leghamarabbi időpontban elindulunk Önhöz. Ha új készüléket szeretne beszereltetni, akkor mindenképp kérjen tőlünk árajánlatot, ahol tüntesse fel telefonszámot, hogy feltudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

A legjobb döntést hozta meg. Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb szolgáltatásban fog részesülni. Mivel sok ajánlatkérés érkezik hozzánk, így lehet, hogy kicsit több ideig fog tartani a válasz, de folyamatosan azért dolgozunk, hogy minél hamarabb tudjunk válaszolni. Fontos esetben kérjük telefonon keressen minket!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérjünk tőlünk ajánlatot klíma beszerelésre! Mivel minden ház, vagy lakás más, így változik, hogy mennyibe kerül egy klíma beszerelés. Függ a készülékek darab számától, attól, hogy hova kerül a kültéri egység, vagy attól, hogy mekkora a távolság a két egység között.

Ajánlatkérés
Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Ha klímát szeretne beszereltetni, vagy megjavítatni, akkor keressen fel valamelyik elérhetőségünkön. Az emailekre a lehetőségeink szerint a leghamarabb válaszolunk, de a legjobb megoldás, ha telefon felhív minket, és akkor egyeztetünk. Keressen minket bátran!

Elérhetőségeink
Rólunk

Rólunk

Régóta a szakmában vagyunk, régóta foglalkozunk klímaszereléssel. Minden munkatársunk a szakma egyik legjobbja, ezért is dolgozik nálunk. Megbízható, tisztességes, és profi csapat vagyunk, akik tökéletesen elvégzik a rájuk bízott feladatot.

Rólunk

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítót keres?

Nincs ideje, kedve vagy lehetősége takarítani?
Keressen minket, mi levesszük ezt a terhet a válláról!
Hívjon minket bizalommal, nem fog csalódni!

+36 (20) 611 8463