Birka feregtelenito, Legeltetett kérődzők belső és külső élősködői I. rész


Az alábbi birka feregtelenito lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt.

paraziták az emberi májban, mint a kezelésre férgek paraziták videó

Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat. Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén. A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ birka feregtelenito elérhető lesz az Ön nyelvén.

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók

Köszönjük a türelmét birka feregtelenito a megértését. A kényelem, széles spektrumú hatásosságát és széles biztonsági sávot teszi kiváló birka feregtelenito termék sheep. One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a belső és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással birka feregtelenito az egészségügyi és a termelékenység.

Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, 0,40 ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol qs ad 1 ml.

Juhtenyésztés. Mit kell tudni róla?

IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg ivermektin egy kg testtömeg birka feregtelenito adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg.

Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek.

argo gyógyszer a paraziták számára humán közbenső gazdaszervezet a kerekféreghez

Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis. Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában. Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos berendezés.

Juhok gyakoribb parazitózisai (Élősködők-okozta betegségei II.)

Használjon steril eszközök. A laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon. Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a tű behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot.

az enterobiosis ellen

Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa. Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a birka feregtelenito klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben. Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához.

Juh- és kecsketenyésztés

Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA. A biztonsági határ birka feregtelenito esetén ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem rendelkeznek glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

Birka feregtelenito 1.

birka feregtelenito

A kezelt birka tilos levágni élelmiszerben használható legalább harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2. Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, emberi fogyasztásra.

Tartsa ezt, és minden kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1. Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba. Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően.

helminthiasis ajándék gyermekeknél fellépő helminthiasis kiütés

Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető. Ezek a reakciók kezelés nélkül megszűntek. Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti injekciós helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi reakció. Különböző helyekre kell használni más parenterális termékeket.

E termék vásárlói általában a következő termékeket is megvásárolják:

Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep. Adequate elleni vakcinázást birka feregtelenito fertőzés birka recommended. Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program.

Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve.