Társasház takarítás

A rendszeres társasház takarítás egyike leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásainknak (az irodatakarítás mellett). Precíz és költséghatékony megoldás a közös területek tisztán tartására, az alapvető higiénia biztosítására.

A társasház közös használatú részei gyakran válnak elhanyagolttá, hiszen senki sem érzi magáénak őket. Mégis fontos, hogy rendszeres és gondos legyen a takarítás ezeken a területeken is, hiszen a társasház lakóihoz érkező vendégek ezekkel találkoznak először, és köztudott, hogy az első benyomás a legfontosabb.

Arról nem is beszélve, hogy mindenki szívesebben tér haza, ha tudja, hogy otthon tiszta környezet várja. Ezért társasház takarítás alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk az alaposságra.

Professzionális szolgáltatást nyújtunk, aminek sarokköve a szakértelem és az odafigyelés. Társasház takarítás során minőségi tisztítószereket alkalmazunk, amelyek a nagy igénybevételnek kitett területeken gyakran előforduló szennyeződéseket is eltávolítják. Szükség és igény esetén professzionális takarítógépeket is használunk a társasház takarításakor. Nem érjük be félmunkával, a társasház takarítás nálunk teljes körű, kérheti tőlünk a garázstakarítás elvégzését is. Az összetett feladatok elvégzését is kedvező ár mellett vállaljuk.

Természetesen a társasház takarítás mellett önkormányzatok, oktatási intézmények, vendéglátóipari egységek, stb. takarítását is vállaljuk. 

Társasház takarítás keretében vállaljuk

  • lépcsőház takarítás
  • ablaktisztítás gőzborotvával
  • épület külső takarítása
  • műszaki karbantartás
  • hó eltakarítás
  • kertgondozás
  • garázstakarítás

Társasházakban otthon vagyunk

Munkaterületünk nagy részét Budapesten belül főleg a budai kerületek teszik ki. Vállaljuk társasházak, lakóparkok napi, heti takarítását, illetve nagytakarítását. Szemetes kukák ki és behozatalukat biztosítjuk, illetve fertőtlenítjük az ürítési napokon.

Takarítjuk az utcát, udvart, és kicseréljük a kiégett izzókat. Ha rendelkezik kerttel a ház, megrendelés esetén annak rendben tartását (fűnyírás, bokrok metszése, avar összeszedése), illetve télen a járdák síkosság mentesítését végezzük.

Minden lakó, akkor érzi otthonosan magát lakhelyén, ha a társasház minden pontja a rend és tisztaság érzését kelti és mutatja. Ennek egyik első eleme a napi lépcsőház takarítás. A társasház épületébe belépve, ha a lépcsőházban már rend, tisztaság és jó illatok várják a lakókat, sokkal szívesebben térnek haza és érzik, hogy a társasházi költségek megfelelő módon vannak felhasználva. A társasház egyéb pontjait, közös területeit, ablakfelületeit is rendszeresen tisztán tartjuk az igényeknek megfelelően. Társasház takarítási szolgáltatásunkkal így a ház minden lakójának elégedettségét kivívhatja és elérheti. A társasházi közösség egy környezetbarátmódon kitakarított társasházban sokkal erősebb és barátibb lesz, mert a tisztaság, a környezettudatosság segíti a jobb közérzetet.

Takarításról.

A takarítás során korszerű eszközöket és tisztítószereket használunk, melyet minden esetben a terület sajátosságaihoz igazítunk, így a munkavégzés költséghatékony. A takarítás során felhasznált tisztítószerek az előírásoknak megfelelően, biztonsági adatlappal rendelkeznek. Nagyobb méretű aulák, folyosók rendben tartásához két vödrös takarító kocsit biztosítunk a helyszínre, melynek használatát a személyzet ismeri. 

Az általunk használt tisztítószerek, 90% biológiailag lebomlik, ezért kíméli a környezetet és mégis jó illatúak. A rongyokat ellenőrizhetően, szín alapján használjuk, így elkerülhető a keresztfertőzés forrása. A piros rongy a szemetes edény, sárga rongy a kukatároló többi része, kék rongy a társasház lépcsőházának felszereléseire. A koszos jó állapotú rongyokat színük szerint válogatva mosodában mossuk. Üzletpolitikánk a legjobb ár-érték arány megteremtése, a  színvonalas munkavégzés kialakítása, a Megbízóval történő folyamatos kapcsolattartás. Minden egyes társasház egy új kihívás. Kihívás a lakóközösség bizalmának elnyerése, hiszen nem ismerik a munkánkat, ki kell érdemelni a munkánk iránt a bizalmat, a tisztaság megtartásával vagy a tisztaság kialakításával.

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítót keres?

Nincs ideje, kedve vagy lehetősége takarítani?
Keressen minket, mi levesszük ezt a terhet a válláról!
Hívjon minket bizalommal, nem fog csalódni!

+36 (20) 611 8463