Serrano fereg


A legszegényebb régió sötét társadalomképe, hardcore rap, intelligens költészet, és elmezavaros víziók keverékében dübörögve.

serrano fereg

Röviden így lehetne jellemezni Serrano első albumát, de olyan erős hanganyagról van szó, amire nem elég egy mondatot szánni. Serrano feat.

serrano fereg

Sixfeet egyébként egy Békés-megyei srác, aki a közel háromszáz kilométeres távolság ellenére segíteni tudta Serranot az album elkészítésében. Ezt vágod?

transzmissziós helminthiasis lehet népi gyógyszerek férgek kezelésére felnőttekben

A párbeszéd szereplői tehetséges színészpalántáknak tűnnek a stúdiófelvétel alapján, de biztos forrásból tudom, hogy nem azok, más ambícióik vannak. A boom bap koszos dobjaira tökéletesen illik Serrano egyedi orgánuma.

serrano fereg cernagiliszta elleni gyogyszer gyerekeknek

Szóval a minimalista, jó serrano fereg nyers beatek mellett, kissé serrano fereg cuccok is felcsendülnek. Külön pont jár ezért a befejezésért, ami az introhoz hasonlóan a már említett koncepciót erősíti.

serrano fereg giardia hond niet behandelen

Házibulikhoz felejtős, elgondolkozós, otthonülős estékre kifejezetten ajánlott album. Ingyen hallgatható vagy forint ellenében letölthető három webes felületről, amelyek közül nekem a Bandcamp a legszimpatikusabb.

az emberi tüdőben élő paraziták kezelése

Könnyen használható, dekoratív, mellesleg szövegkönyv is található a dalok mellett.