Állatok állatok


A Bella Állatpark Siófok Budapest felőli oldalán a 7-es útról, a rádiótorony előtt elhaladó Szabadi utcáról a Verebesi utcára bekanyarodva betonúton közelíthető meg.

basophil helminthiasis féreg alapok évente

Parkolóval, utakkal, karámokkal, kerttel, kertibútorokkal és kerti járdával ellátott négyzetméteres területen található állataink otthona. Állatbarát környezetben tartjuk állatainkat az állatpark egész területén.

állatok állatok

A főépület földszintjén boxos istállóban lovaink otthona található, az emeleten klubhelység, mellékhelységek és terasz szép kilátással áll kedves vendégeink rendelkezésére. Az udvaron kerti fabútorok, legelőkarámok, állataink otthona és kisállat simogatók: kétpúpú tevék, lámák, alpakkák, lovak, pónilovak, mini-pónik, szamarak, kenuguruk, szurikáták, kecskék, birkák, zebuk, pávák, díszmadarak és óriás papagájok, emuk, állatok állatok, macskafélék, nyulak, állatok állatok más háziállat és disztó halakkal várja a hozzánk látogató állatbarát vendégeket.

Felnőtteknek és gyerekeknek tevegelés és élménylovaglás pónin és nagylovon lehetséges kísérővel.

gyermekek és felnőttek helmintfertőzésének tünetei

Aki szereti a természetet és az állatokat látogasson el hozzánk állatainkkal barátkozni és kikapcsolódni! Célunk a szabadidő kellemes eltöltése állatbarátok és kikapcsolódni vágyók részére. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az állatok állatok bármely időszakában!

a gyermek test méregtelenítése prazikvantel féregtabletták