Lakástakarítás

Pont úgy, ahogyan a saját otthonunkban, számunkra fontos a tisztaság, és mint ezt a szolgáltatásunk is mutatja, így Ön a legjobb kezekben van, ha minket választ! Diszkrét, professzionális takarítóink gyorsan és hatékonyan végzik a mindennapi takarítást.

Mikor lehet szüksége Önnek erre az egyszerű szolgáltatásra? Ha Ön késő estig dolgozik, vagy egyszerűen nem szeret takarítani, akkor csakis a lakástakarítás szolgáltatásunk jöhet szóba. Nálunk lehet alkalmankénti (mely általában nagytakarítás, vagy festést, felújítást követő takarítást szokott takarni), vagy állandó takarítást is kérni, mely során teljes takarítást vállalunk, a mosástól, a függönyök vasalásán át a polcok portalanításán és szőnyegtisztításon át minden háztartási munkakört lefedünk.

Cégünk precízen és alaposan takarít, a megfelelő időközönként, vagy akár nagy partik után is. A lakástakarítás Budapesten szolgáltatásunk igénybe vehető mind panel, mind pedig családi, vagy kertes házaknál is. Külső, belső nagytakarítás vállalunk Budapest egész területén. Különböző, de mindig a célnak megfelelő vegyszerekkel állunk neki a lakástakarításnak, de amennyiben Ön szeretné - az ingyenes felmérésünk során egyeztetettek szerint - természetesen a saját tisztítószereivel is dolgozhatunk. Az általános takarítás minden területén fel vagyunk szerelkezve a megfelelő eszközökkel a tökéletes precizitás érdekében.

Ha Ön igényes, és érdekli otthona állapota, de messzemenőkig lefoglalja a munka, akkor ránk van szüksége. A lakástakarítás Budapesten kedvező áron érhető el, legyen szó akár a fürdőről, a konyháról, vagy csak a szobákról. Természetesen rendszeres, állandó megbízatással további kedvezményeket is tudunk biztosítani partnereinknek.

Felújítás utáni takarítás.

Nincs annál szebb, amikor otthonunk új ékességet kap, renoválunk, vagy újítunk, azonban bele gondolt már abba, hogy a felújítás utáni nagytakarítás kényelmesebb is lehet? Még nem? Akkor kérdezze szakértőinket! Ne feledje, a tiszta lakás elérhető bárki számára, még a zűrös hétköznapokban is. Keresse Ön is a lakástakarítás Budapesten szolgáltatásunk és élvezze a kényelmet, miközben kikapcsolódik családjával, vagy más tevékenységet végez, ameddig mi otthona szépségét vesszük kezelésbe! Kérje ingyenes árajánlatunkat, válassza a lakástakarítás Budapesten szolgáltatásunkat. Ha minket választ, az elérhető legkedvezőbb áron megkaphatja a megérdemelt tisztaságot!

A festés mázolás után gyakori, hogy az ablaküvegen, vagy a különbözõ padozatokon megjelenik a zománcfesték, vagy más festék. Ennek az eltávolítása speciális vegyszereket illetve szaktudást igényel. Hogy még egy pár munkálatot megemlítsünk, ide tartozik a csempézés, lapozás, valamint a különbözõ száraz, nedves falazatok építése utáni állapot eltakarítása is. Alanyos árakon és gyors, miközben precíz munkát nyújtunk megrendelõinknek. Családiház takarítás szolgáltatásunkkal Ön hátradõlhet és mi elvégezzük a piszkos munkát!

A felújítást követően az új lakás élményét csak lerontja, ha napokig takarítania kell. Szabadidejét töltse gyermekével, szeretteivel, pihenéssel, a lakását mi kitakarítjuk Ön helyett. Előzetes felmérés után, az Ön igényeinek leginkább megfelelő, gyakorlott, ellenőrzött referenciákkal rendelkező munkatársunk készséggel áll rendelkezésére.

Családi házak takarítása

Családi ház takarításánál vegye számba Ön is, hogy a munka ki is adható! Profi, precíz takarító személyzettel rendelkezik vállalkozásunk, hogy a családi ház takarítása ne legyen frusztráló, és Ön több idõt tölthessen szórakozással vagy pihenéssel.

Minden lakóhelyiség más és más ütemet igényel. Mit értünk pontosan ez alatt? Nem mindegy, hogy mikor és hogyan használja Ön az otthonát! Ha csak aludni jár haza, akkor a heti takarítás bõven elég, de az életvitelszerûen használt ingatlant naponta kell takarítani. Személyzetünk láthatatlan módon van jelen az Ön otthonába! Mi az amire számíthat ránk? Portalanítás: otthona szekrényeit letöröljük, minden helyiségben igény szerint, valamint elvégezzük a pókhálók irtását is. Porszívózás: a lakás teljes porszívózást igényel egy életvitelszerûen lakott lakóegységben! Mosogatás: Ön dolgozik, de nem szeretné, ha a szennyes edények a plafonig érnének? Mi megoldjuk ezt is!

Ünnepek elõtt és után, partik elõtt és után érdemes házunkat extra tisztává varázsolni, hogy mit tehetünk ezért? Válassza a nagytakarítás szolgáltatásunkat Ön is! Mit végzünk el Önnek a családi ház nagytakarításán belül? Függöny mosás, kárpit, szõnyeg tisztítás, fürdõ csempéinek, konyha csempéinek tisztítása, konyha berendezéseinek tisztítása, ablak tisztítás, lakás teljes takarítása! Cégünk Budapest egész területén vállalja a családi ház takarítást! Ha Önnek is fontos az élettere, kérje szakértõinket, kérje ingyenes árajánlatunkat! Igény szerint vállaljuk a családi ház takarítás mellett az iroda, irodaházak és más épületek takarítását! Szakszerû felszereltségekkel, megfelelõ munkagépekkel és vegyszerekkel kezdünk neki a piszok eltávolításának! Legyen elégedett és tiszta a házában, miközben élvezi a szabad idejét!

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítót keres?

Nincs ideje, kedve vagy lehetősége takarítani?
Keressen minket, mi levesszük ezt a terhet a válláról!
Hívjon minket bizalommal, nem fog csalódni!

+36 (20) 611 8463