Csipkebogyó paraziták


Az állati tejtermékek valóban nem olyan egészségesek, mint ahogyan azt eddig elhitették velünk.

helmint tisztítószer

A tej fajspecifikus, éppen ezért összetételét az adott faj kicsinyeinek táplálására alkotta meg az anyatermészet. Normális körülmények között egyik állat sem issza meg a másik tejét, mint ahogy mi emberek is csipkebogyó paraziták csecsemőként fogyasztunk anyatejet.

Gyógyteák méregtelenítéshez és felfrissüléshez Gyuri bácsi ajánlásával Csipkebogyó paraziták. Vitamin Sziget csipkebogyó paraziták Szakértő válaszol - Pap Orsolya Az állati tejtermékek valóban csipkebogyó paraziták olyan egészségesek, mint ahogyan azt eddig elhitették velünk. A tej fajspecifikus, éppen ezért összetételét az adott faj kicsinyeinek táplálására alkotta meg az anyatermészet. Normális körülmények között egyik állat sem issza meg csipkebogyó paraziták másik tejét, mint ahogy mi emberek is csak csecsemőként fogyasztunk anyatejet. A tejben és csipkebogyó paraziták lévő kalciumból csak igen csekély mennyiség szívódik fel vagy éppen semmi, viszont savasító hatása sokkal nagyobb - főleg a sajtoké- ezért a szervezet csipkebogyó paraziták kalciumot fog kivonni a csontokból a savas csipkebogyó paraziták csipkebogyó paraziták.

A tejben és tejtermékekben lévő kalciumból csak igen csekély mennyiség szívódik fel vagy éppen semmi, viszont savasító hatása sokkal nagyobb - főleg a sajtoké- ezért a szervezet pont kalciumot fog kivonni a csontokból a savas salakanyagok semlegesítésére.

A kazein tejfehérje és a laktóz tejcukor sok esetben vált csipkebogyó paraziták allergiát vagy intoleranciát, és a keletkező melléktermékek nagyon megterhelik az egész szervezetet.

féreg elleni gyógyszerek emberben

Ez kihatással lehet az emésztőrendszerre, az idegrendszerre, és a hormonrendszerre is. Megjegyzem ugyanez a helyzet a gluténnel is!!!

helminták az emberi test tünetei parazitak az emberi testben

Egyszóval, a tej valóban nem egészséges! Ettől eltekintve, ha a saját farmjukon tenyésztett csipkebogyó paraziták tejéből néha-néha havonta alkalommal csipkebogyó paraziták egy keveset, az nagy bajt nem fog okozni, de semmiképp nem ajánlott a rendszeres fogyasztása.

Üdvözlettel: Pap Orsolya.